Gratis ophalen en retourneren in de winkel | Gratis shipping bij besteding van €75 of meer.

THE REVENGE

IT'S TIME FOR MEGIX

2014-11-11 12:08:00 +0100

MEGIX is de nieuwste haarverf met de nieuwste technologie. Door jarenlang onderzoek is Megix erachter gekomen hoe je snelheid, kwaliteit, sublieme grijsdekking en een breed scala aan prachtige tinten kunt combineren. Door het gebruik van de nieuwste micro pigmentatie technologie is in 10 minuten kleuren en grijsdekken werkelijkheid geworden. Doordat er een stop op de kleuring na 13 minuten zit kan de kleur niet donkerder inkleuren of anders uitvallen.


Door het gebruik van Argan oil in de verf is Megix tevens een ultieme verzorging voor het haar en geeft het daardoor een langere houdbaarheid dan een normale haarverf. Tijdens het kleurproces wordt het haar subliem verzorgt en ontstaat er een prachtige glans. Ook de hoofdhuid wordt door de Argan oil beschermt en gehydrateerd. Megix is PPD en Fosfaat vrij! Het is tijd voor minder chemicaliën. Dus mensen met een allergische reactie op deze stoffen kun je met een gerust hart kleuren.


De lijn PHAIR van MEGIX is een revolutionair haarverfsysteem dat een dubbele behandeling in slechts1 behandeling mogelijk maakt. Door het gebruik van micro-pigmenten word het haar tegelijkertijd ingekleurd. Phair licht het haar op tot maximaal 7 levels over natuurhaar en gekleurd haar.

Phair kent een oneindig kleurenpallet en dit nieuwe concept van kleuren maakt het mogelijk om in korte tijd geweldige veranderingen aan te brengen met het behoudt van de kwaliteit van het haar dankzij de aanwezigheid van etherische oliën en keratine.


Alle Megix behandelingen zijn exclusief bij Revenge te boeken op de Voorstraat 6 in Utrecht. Dus heb je niet veel tijd, maar wil je wel een nieuwe of lichtere kleur? Kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden of bel 030- 210 20 39 voor een afspraak.

 

Check onze facebookpagina alvast voor enkele resultaten van happy customers.