shopping cart

Sluit
Boven €75 geen verzendkosten binnen NL

WINNING WINNING WINNING

Gepost op 15 juni 2015

 

Een uitgebreid en veelzijdig programma aan muziek, een bolwerk van creativiteit, kunst & wetenschap en lekker en veel eten & drinken. Oftewel, De Beschaving is zo'n festival dat je niet wilt missen! Ook dit jaar strijkt het populaire festival neer in de Botanische Tuinen van de Universiteit Utrecht, en wel op zaterdag 27 juni.

Uiteraard wil jij daar bij zijn en dankzij Revenge X De Beschaving maak jij niet alleen kans op 2 vrijkaartjes. Nee nee, we sturen je er ook nog eens naartoe in een ultiem Revenge festival outfit!

For the gents: 2 vrijkaarten voor Festival de Beschaving en een outfit bestaande uit; Anerkjendt t-shirt, Solid shorts, Komono sunnies, Komono watch, Havaianas slippers en een pot Doop.

For the ladies: 2 vrijkaarten voor Festival de Beschaving en een outfit bestaande uit; Numph top, Ichi shorts, Komono watch, Cheap Monday earrings, Bellfield espadrilles en een pot Doop.

 

Wat moet je doen?

Very simpel: laat je naam, e-mailadres, kleding- en schoenmaat achter op het formulier op de Revenge facebook pagina of klik hier. Uit alle aanmeldingen kiezen we één dame en één heer. Op 23 juni as maken we deze winnende lucky bastards bekend. Zij mogen de prijs in onze winkel op Voorstraat 6 komen ophalen. Go and give it a shot, y'all!

Wil je ook het laatste nieuws ontvangen?

Vul je gegevens in en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!

shopping cart

Subtotaal: €0.00

Je shopping cart is leeg