shopping cart

Sluit
Gratis ophalen en retourneren in de winkel • Boven €75 geen verzendkosten binnen NL

WIN: REVENGE & NTF SET

Gepost op 01 september 2015

Ben jij ook toe aan een avond cultuur snuiven? Dan tippen wij het Nederlands Theater Festival in Amsterdam. Van 3 t/m 13 september toont dit festival op verschillende locaties in Amsterdam de beste theatervoorstellingen die ons land momenteel te bieden heeft.


En laten wij nou 2 x 2 vrijkaarten weggeven voor TF Specials! 2 kaarten voor de avondvoorstelling Men. de mening herzien van theatergezelschap BOG op 11 september. En ook nog eens 2 kaarten voor de avondvoorstelling The Great Warmachine van Joachim Robbrecht op 9 september.

Uiteraard laten we je niet zomaar gaan. Nee, je gaat er ook nog eens naar toe in Revenge stijl! Het enige wat we van je willen weten, is je kledingmaat!

 

WAT KUN JE WINNEN?

Heren: 2 vrijkaarten voor één van de twee TF Special's naar keuze tijdens het festival op 9 of 11 september. Een Revenge-kledingset bestaande uit een Ben Sherman shirt, Cheap Monday jeans (High Slim) en Stance sokken

Dames: 2 vrijkaarten voor één van de twee TF Special's naar keuze tijdens het festival op 9 of 11 september. Een Revenge-kledingset bestaande uit een Numph sweater, Ichi skirt en My Jewellery oorbellen.

 

MEEDOEN?

Geen zorgen, we zullen je niet aan een cultureel verantwoord vragenvuur onderwerpen. Je hoeft alleen maar je gegevens op dit formulier achter te laten en aan te geven naar welke voorstelling je wilt gaan.

Op 6 september maken we één dame en één heer blij met een heerlijke avond cultuur snuiven in Revenge stijl. 

Wil je ook het laatste nieuws ontvangen?

Vul je gegevens in en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!

shopping cart

Subtotaal: €0.00

Je shopping cart is leeg