Gratis ophalen en retourneren in de winkel | Gratis shipping bij besteding van €75 of meer.

THE REVENGE

BINGE GOOGLING FOR FASHION

2016-09-03 11:43:00 +0200

Trendwatchers, trendforecasters, designers; vanuit verschillende kanalen hoor en zie je wat de trends zijn voor komend seizoen. Maar wat je op de catwalk ziet, is misschien niet meteen wat je zelf in je kast wilt hebben hangen.

Een trend report die wij zelf heel interessant vinden is die van Good ol’ Google! Want daar zoeken wij, jij en al je vrienden op, naar precies dat ene item dat je wilt hebben dit seizoen!

Wij laten je hier 3 trends zien waarop door vrouwen het meest gezocht werd in 2016:

De overall stijlen waar het meest naar werd gezocht waren de Militaire en de Bohemian stijl

 

1.) Bomberjacks

Een van de items waar je deze stijlen mooi ziet samen komen zijn de satijnen Bomberjacks zoals deze van Obey.

Hoewel er al een aantal jaar flink wordt gegoogled naar bomberjacks, is er sinds begin dit jaar meer interesse dan ooit.

 

 

 2.) Off-the-shoulder tops

Een tweede trend volgens Google in de bohemian kledingstijl, is de off-the-shoulder top zoals de Breeze top van ADPT. Het aantal zoekopdrachten hiernaar groeide enorm in de periode van december 2015 tot mei 2016.

 

 

 3.) Jumpsuits

De derde trend zijn de ready-to-go items als jumpsuits, playsuits en tweedelige jurken. Hoewel deze stijl al sinds 2013 rijzende is in landen als Engeland, is de vraag naar deze items in de Verenigde Staten enorm toegenomen tussen 2014 en 2016 en zowel onder mannen als vrouwen. Numph heeft bijvoorbeeld in de Fall collectie dit prachtige blauwe exemplaar.

Voor mannen hebben we helaas nog geen jumpsuits in de collectie, maar wat niet is.....

 

 

 

 

 

Bron: FashionUnited