shopping cart

Sluit

BLOG: LIMITED MUD JEANS & ROTHOLZ

Gepost op 20 februari 2019

Het Nederlandse circulaire denim merk MUD Jeans en het Duitse streetwear merk Rotholz hebben de handen ineengeslagen en creëerde een geheel zwarte denimreeks.

De gelimiteerde capsule collectie bestaande uit een herenjeans, een damesjeans en een unisex jasje. Gebaseerd op het idee dat samenwerken de drijvende kracht is achter verandering, streven de twee merken naar een toekomst van duurzame mode.   

 

De (natuurlijk eerlijk geproduceerde) items zijn gemaakt van gerecycled denim en biologisch katoen en lijken op een unisex-uniform. De stijl van rechte lijnen en zwarte look is gericht op een hippe en bewuste groep met een voorliefde voor minimalistische en urban silhouetten.  

 

De merken zijn geliefd bij een opkomende groep die het idee van saamhorigheid ondersteunt om de manier waarop we met elkaar en onze planeet leven te veranderen: de nieuwe denimtribe: conscious together.

 

MUD Jeans

MUD Jeans is een Nederlands denimmerk, bekend van het innovatieve circulaire 'Lease A Jeans' fashionconcept. Mud stapt met deze nieuwe manier van consumeren ver weg van de eigendomseconomie en inspireert zo te zoeken naar zinvolle ervaringen.  

MUD creëert een collectie die bestaat uit hoogwaardige en transseasonale denimproducten. MUD Jeans behaalt de hoge standaards van verschillende duurzaamheidsorganisaties zoals de wereldwijde B Corp.  

 

Rotholz

Rotholz is een eerlijk streetwear-merk gevestigd in Potsdam, Duitsland. Het is geïnspireerd door de essentiële Japanse ontwerp-esthetiek en de roots van het merk liggen in kunst en cultuur. Sinds 2009 maakt het merk eco-mode- en lifestyleproducten. Rotholz staat voor duurzame en eerlijke productieprocessen en de samenwerking met lokale fabrikanten en kunstenaars.  

 

Bekijk de MUD Rotholz collab hier

Wil je ook het laatste nieuws ontvangen?

Vul je gegevens in en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!

shopping cart

Subtotaal: €0.00

Je shopping cart is leeg