shopping cart

Sluit

BLOG: PINKORANGECLUB COLLAB PARTY

Gepost op 17 april 2019

Op 17 april host Revenge een collab party van Pinkorange club. Je kent hen van de t-shirt lijn die ze ontwierpen voor Into The Great Wide Open. Of de eerdere launch parties die ze hielden in de Melkweg Expo en De Balie in Amsterdam. Nu zijn ze eindelijk te bewonderen in hun hometown away from home!

 

Deze collectie is een eerbetoon aan de creatieve scene van Utrecht. De stad barst van talenten die meer aandacht verdienen. Om die reden heeft Pinkorangeclub in samenwerking met drie Utrechtse kunstenaars genaamd Bird Guy, Philip Lindeman en Ravian Derrière een Utrechtse collectie gecreëerd.

Vanaf het eiland Vlieland begon Pinkorangeclub in 2016 als een jong merk dat samenwerkingen aangaat met opkomende kunstenaars. Pinkorangeclub werkt vanuit Utrecht en is sindsdien uitgegroeid tot merk dat creatives bij elkaar brengt. Deze komende samenwerking richt zich op creatievelingen in Utrecht. De kunstenaars, fotograaf, modellen, stylisten en het merk hebben allemaal een connectie met de stad.

Voor de release van de kledingcollectie organiseert Pinkorangeclub op 18 april een evenement in The Revenge op de Voorstraat, Utrecht. De deuren gaan open van 19:00 tot 22:00 uur. Tijdens het event is er de kans als eerste de collectie te bewonderen met een welkomstdrankje en muziek.

 

KUNSTENAARS

Bird Guy: https://www.instagram.com/bird.guy/
Philip Lindeman: https://www.instagram.com/philip_lindeman/
Ravian Derrière: https://www.instagram.com/ravianderriere/

 

DJ ‘s
Balu
Forlán
Puur Vuur
Gunnamatta Gucci Boys

 

Met dank aan Fleurie Kloostra - Programmeur Visual Arts - Melkweg Expo 

Wil je ook het laatste nieuws ontvangen?

Vul je gegevens in en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!

shopping cart

Subtotaal: €0.00

Je shopping cart is leeg