shopping cart

Sluit
√ Gratis ophalen en retourneren in de winkel √ Boven € 75, geen verzendkosten á € 4,95 -

BLOG: RAINWEAR FOR CYCLISTS

Gepost op 28 maart 2018

 

MAIUM - de stijlvolle regenjas die gemakkelijk te veranderen is in een poncho voor op de fiets.

Maium is een jong, innovatief en duurzaam regenkledingmerk uit Amsterdam. Het merk is een jaar geleden begonnen met 1 unisex model in twee kleuren: black en off white.

Het idee voor het merk komt voort uit persoonlijke frustraties bij de oprichters van het merk en de behoefte aan mooie regenkleding die je droog houdt tijdens het fietsen.

Ondernemer Hendrik: “Ik doe zelf alles op de fiets en kan het me niet veroorloven om een afspraak te missen omdat m’n pak nat is door de regen. Toen ik op zoek ging naar stijlvolle regenkleding kwam ik erachter dat er niet of nauwelijks aanbod is op dat gebied.” Designer Anita: Daarom hebben we Maium bedacht, een regenjas die je gemakkelijk kunt veranderen in een poncho door het gebruik van de ritsen aan de zijkant. Het is een simpel een stijlvolle oplossing zodat je er goed uitziet, wat voor weer het ook is. ”Maium is niet alleen stijlvol en innovatief, het is ook een duurzaam product.

De jassen worden namelijk gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Hiermee ondersteunt Maium de circulaire economie. Maium is dus duurzaam en ethisch, functioneel en stijlvol, comfortabel en beschermend, water en windproof.

Ps: Maium heeft een nieuwe naam! Maium is begonnen als Majem (majem betekent regen in een oud Amsterdams dialect), maar er ontstond wat verwarring met het Franse merk Maje. Daarom zijn er een paar letters aangepast in de naam. De betekenis achter het woord en het merk blijven hetzelfde.

 

We verkopen de Maium jassen in de winkel en in de online shop

Zie hier de video hoe je droog blijft op de fiets.

 

Wil je ook het laatste nieuws ontvangen?

Vul je gegevens in en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!

shopping cart

Subtotaal: €0.00

Je shopping cart is leeg