shopping cart

Sluit

BLOG: Tips Voor Thuisblijvers

Gepost op 02 april 2020

We moeten er allemaal aan geloven: thuisblijven. Zo alleen flattenen we de curve, dat moeten we kunnen. Nu snappen we wel dat de muren op je af kunnen komen, dus geïnspireerd door A-dam sokken hebben wij wat ideeën voor je to spice up your homelife…

 

Get some sunshine!
We hebben het weer aan onze zijde, dus zorg dat je er van geniet! Vitamine D is een boost voor je weerstand en je kunt vast wat pre-tannen zodat jij de blits kan maken met jouw mooie kleurtje als je weer een terrasje kunt pakken.

 

Oefen die dansmoves
Weet je nog toen je vroeger met een haarborstel voor de spiegel stond te playbacken? En vooral hoe blij je daarvan werd? Release je inner Justin of Britney en go crazy! Zet een muziekje op en get your freak on.


Game time!
Daag je huisgenoten, lief, ouder of hond voor een watergevecht of Monopoly extravaganza! Of download Wordfeud en ga de battle aan met je mams of opa. Have some fun, af en toe een break van de huidige situatie hebben we allemaal nodig.Release je inner explorer
Sure, je mag voorlopig nog nergens heen maar voorpret is half the fun. Bedenk waar je volgende reis of vakantie heen gaat, nu de mogelijkheden beperkt zijn betekent niet dat je reislust dat ook is. Neem de tijd om even lekker weg te dromen.

 

Ontdek een nieuwe hobby
Normaal zul je denken “waar háál ik de tijd vandaan?” Nou, here it is, de tijd. Start een nieuwe hobby, misschien schuilt er wel een borduurtalent in je, of heb je deze zomer ineens je eigen organic honinglijn. Who knows?


Relax
Vaak gunnen we ons de tijd niet te relaxen. Nu kunnen we niet anders, dus enjoy! Neem een lekker bad, lees dat boek dat al eeuwen op de plank ligt. Now’s the time for self love.

 

Love these socks? we do too! A-dam sokken zijn funny, luchtig, fashionable maar met een groen hart. De sokken zijn gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Daarnaast werkt A-dam samen met ECONYL®, een bedrijf die hun garen van opgedoken visnetten en ander nylon afval maakt. Save the oceans en bestel ze hier!

Fun Fact: alle sokken hebben een knoop aan de rechtersok en een gaatje aan de linkersok. Zo versla je het sokkenmonster iedere keer en raak je nooit meer je sokken kwijt.

Wil je ook het laatste nieuws ontvangen?

Vul je gegevens in en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!

shopping cart

Subtotaal: €0.00

Je shopping cart is leeg