Gratis ophalen en retourneren in de winkel | Gratis shipping bij besteding van €75 of meer.

THE REVENGE

DUTCH DESIGN FASHION SHOW

2016-10-11 10:08:00 +0200

       

Onze fashion reporters Safiya en Charlotte zaten front row bij de Dutch Design Fashion show tijdens de DUTCH SUSTAINABLE FASHION WEEK! Benieuwd naar hun ervaring? Lees hieronder de recap van deze avond:

"Redelijk opgedost, twijfelend of we nu te 'overdressed' of te 'underdressed' gekleed waren voor de gelegenheid, reisden we af naar de Hallen in Amsterdam. Een prachtlocatie waar we verwelkomt werden met, uiteraard, een duurzaam drankje.

Na een klein half uurtje de tijd te hebben vol gekletst, mochten we plaatsnemen om de duurzame creaties te aanschouwen. 'Front row' met een goed gevulde goodiebag gaven we onze ogen goed de kost.

Duurzaamheid gaat hand in hand met innovatie en dát bleek, toen de modeshow geopend werd met een rondvliegende drone die een 'fashionable sustainable bag' over de catwalk liet zweven. Het ging niet heel soepel, maar wij waren onder de indruk.

Nadat twee modellen en een zangeres de aftrap gaven, kwam er geleidelijk een stroom van modellen op gang, die in de meest bijzondere creaties, kleuren, maar vooral erg unieke stoffen de catwalk betraden. Een paar pieces zou ik zeker dragen, andere waren gewoon een plaatje om naar te kijken. Af en toe moest je jezelf er even aan herinneren dat het daadwerkelijk duurzame kleding is en dat maakte het juist zo mooi.

Wij hebben in ieder geval genoten. En ik moet eerlijk zeggen, na thuis ook nog even in de magazines uit de goodiebags gebladerd te hebben, dat ik oprecht ben gaan nadenken over mijn koopgedrag (mijn moeder ook weer blij). En volgens mij is dát nu juist de hele bedoeling van show als vanavond en zo'n week als deze week.  

 

Safiya en Charlotte