shopping cart

Sluit
Boven €75 geen verzendkosten binnen NL

NEW BRAND: MATT & NAT

Gepost op 04 oktober 2016

Sustainable Fashion Vegan leather

Met gepaste trots presenteren wij ons nieuwe sustainable tassen merk Matt & Nat! Het idee achter MAT (T) ERIAL en NATUUR kwam tot leven in 1995, in het prachtige Montreal.

“We zijn gepassioneerd en hebben ontzag voor de wereld om ons heen. Geïnspireerd door materiaal en natuur verkennen we de synergie tussen die twee en de weerspiegeling van het een op het andere.

 Bij Matt & Nat, streven we een simpel motto na: " Live beautifully ". Living beautifully betekent voor ons het waarderen van de mensenlijkheid, creativiteit en positiviteit in ieder van ons. De waarden die belangrijk voor ons zijn, zijn: sociale verantwoordelijkheid, uitmuntendheid, inclusiviteit, integriteit, authenticiteit en uiteraard, de liefde.

We zijn geïnspireerd door de texturen en kleuren van de natuur en we willen dat beter beschermen, door steeds te blijven leren.

Vanaf het begin, zijn we vastbesloten om geen gebruik te maken van leder of andere dierlijke materialen in onze ontwerpen en dat voelde goed voor ons.

Elk seizoen, verkennen we nieuwe innovatieve manieren om duurzaam en milieuvriendelijk te blijven.

In de loop der jaren hebben we geëxperimenteerd met verschillende gerecycleerde materialen, zoals gerecycled nylons, karton, rubber en kurk. Sinds 2007 gebruiken we voor de voeringen van de producten alleen nog materiaal gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen. We hebben onlangs ook het gebruik van gerecyclede fietsbanden aan onze collecties toegevoegd. De Matt & Nat collectie is te vinden in winkels in heel Canada, de Verenigde Staten, de UK, Japan, Duitsland en Australië. En nu dus ook in Nederland.”

Matt & Nat

Bekijk de hele collectie hier

 

Wil je ook het laatste nieuws ontvangen?

Vul je gegevens in en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!

shopping cart

Subtotaal: €0.00

Je shopping cart is leeg