shopping cart

Sluit

DOGS OF REVENGE

Gepost op 15 juni 2017

Irie is de oudste van de club, ze wordt dit jaar al 13! Ze is er al bij vanaf de eerste winkel Lilith op het Wed. Ze is het meest Irie van hen allemaal en ze vindt iedereen leuk! Met name kinderen omdat die vaak eten en speelgoed hebben. Diep vanbinnen denkt ze volgens mij dat ze een Deense Dog is. Op de stofzuiger na is ze van niets of niemand bang. Ze is op ’t moment single maar heeft verkering gehad met Pim de terriër en Stout de zwarte mopshond. Iries hobby is eten. Als er niemand meer in de winkel is, struint ze alle hondenplekjes af om te zien of er nog ergens iets te eten valt. Naast eten slaapt ze graag en veel. Het vreemde geluid vanachter de toonbank was dan ook vaak haar gesnurk.

 
Henkie, een echte Roemeense straathond. Gelukkig is ze een jaar geleden geadopteerd door Miracle en heeft ze sindsdien een thuis. Ze is bijna dagelijks te vinden in de office van de Revenge, waar ze een gewaardeerde werknemer is. Henkie is vooral erg goed in het supporten op de werkvloer. Ze straalt een relaxte sfeer uit vanaf haar hondenmatje in de zon die naar binnen schijnt. Ook niest Henkie heel erg veel, dit doet ze namelijk als ze blij of enthousiast is. Momenteel is ze samen met Miracle op reis en beleeft ze grootste avonturen.

 
Chef is de jongste van allemaal, ze is namelijk pas 1 jaar oud. Deze parttime piranha houdt van bijten, maar ook van belly rubs. Ze verwelkomt je graag in de winkel met een luid geblaf. Haar naam heeft ze aan haar karakter te danken, het is echt een baasje. Chef heeft haar mooie vleermuizen uiterlijk te danken aan dat ze een mix is van een Pomeriaan en een Vlinderhond. De beauty heeft zelfs wittere tanden als Gerard Joling. Ook is ze een echte druktemaker die altijd in de mood is om te spelen. Het kan ook zijn dat je haar vindt onder een kledingrek, daar is het namelijk wat koeler in de zomer.

 
Junior is 2 jaar oud en is een heel nieuwsgierig beestje. Iedereen de salon in komt wordt gelijk bestormd door deze kleine Pomeriaan. Toch wil hij niet dat je hem aait. Junior is qua uiterlijk net een klein bolletje wol en je ziet mensen vaak vragend om zich heen kijken waar dat hoge gekef vandaan komt. Dit fabulous kappershondje wordt nog vaker geknipt dan de klanten. Zijn favo plekje is de bank en het is dan ook de bedoeling dat je niet naast hem gaat zitten want het is zijn bank. Junior zit tijdens de warme dagen graag bij de opening van de salon op de tocht. Hij beschermt vanaf daar graag de kapperszaak. We kunnen ons geen betere waakhond wensen!

En tegenwoordig hebben ze allemaal hun eigen mok, how fancy! Bestel nu een Chef, Henkie, Irie of Junior en spaar ze allemaal! Klik op de onderstaande link of kom langs in onze winkel aan de Voorstraat.

https://therevenge.nl/collections/accessoires/mokken

 

Wil je ook het laatste nieuws ontvangen?

Vul je gegevens in en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!

shopping cart

Subtotaal: €0.00

Je shopping cart is leeg