Gratis ophalen en retourneren in de winkel | Gratis shipping bij besteding van €75 of meer.

THE REVENGE

ONTOUR'S WAD PARKA

2016-10-30 06:03:00 +0100

DE WAD PARKA

Wanneer de winter komt, is een goede jas nodig om je het seizoen door te helpen. Ontours antwoord hierop is De Wad jas. Vernoemd naar de Wadden langs de Nederlandse kust. De Wad combineert technische kenmerken met een eigentijdse esthetiek.

 

WATERAFSTOTEND

De Wad is ontworpen om de winterse elementen te weerstaan. De stof aan de buitenkant is dubbellaags voor extra sterkte en duurzaamheid. Het heeft een waterafstotende afwerking om extra bescherming te bieden. Waterdichte ritsen aan de voorkant van de jas, houden je kostbaarheden veilig en droog.

 

ZIPPED

Portemonnee, sleutels, telefoon, tablet, kleingeld ... De Wad heeft genoeg zakken om al je dagelijkse spullen te stashen. De grote zakken over de voorzijde geven je toegang tot twee zakken aan beide zijden. De binnenkant heeft een borstzak ontworpen voor telefoons, met een handige kabel opening voor je koptelefoon.

 

BINNENKANT

De Wad houdt je warm, zonder zwaar te zijn. De binnenkant van de jas is gevoerd met een zilveren gelaagde mesh coating. De coating houdt warmte vast. Tussen de interne lagen zit ook nog een Thinsulate voering. Deze final touch zorgt voor superieure isolatie, maar zorgt er ook voor dat de jas blijft mooi en lightweigh blijft.