Gratis ophalen en retourneren in de winkel | Gratis shipping bij besteding van €75 of meer.

THE REVENGE

 

RETOURNEREN

We proberen altijd aan je verwachtingen te voldoen, ook als je online shopt. Het kan helaas wel eens voorkomen dat je online bestelling toch niet uitpakt zoals je verwacht had. De pasvorm zit niet goed, of het zag er op de webshop leuker uit dan in het echt. Je kunt het artikel binnen 14 dagen retourneren door met je online bestelde artikelen naar onze winkel te komen of het op te sturen (kosten voor koper). Zodra wij het artikel in goede staat ontvangen hebben storten wij, uiterlijk binnen 14 dagen, het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten terug op je bankrekening.

 

Wat moet je doen?

  1. Vul het herroepingsformulier in. Klik op deze link om het te openen en downloaden. Zonder ingevuld herroepingsformulier kunnen wij de retourzending niet in behandeling nemen. Note: Alleen ongedragen artikelen, met het prijslabel eraan gehecht, kunnen geretourneerd worden. Uiteraard mag je het wel even passen, net zoals je dit in de winkel zou doen. Als je het artikel echt gedragen hebt, kunnen wij het bedrag niet terugstorten op je rekening.
  2. Voeg het herroepingsformulier in je pakket en lever het pakket gratis in bij onze winkel aan de Voorstraat 6, of stuur het per post naar ons op (kosten voor koper).
  3. Uiterlijk binnen 14 dagen retourneren wij het bedrag op je rekening.

 

Revenge
t.a.v. Retouradministratie
Voorstraat 6
3512 AM Utrecht

 

RUILEN
Je hebt online een pracht van een hawaii-shirt gekocht, maar is het toch wat te zomers? Of is de cropped sweat korter dan je dacht? Je kunt bij ons makkelijk ruilen.

 

Wat moet je doen? Er zijn diverse mogelijkheden.

  1. Stuur een email naar webshop@therevenge.nl met het gewenste artikel en of je het nieuwe artikel wilt komen ophalen op per post bezorgd wilt krijgen (kosten koper). Wij kijken of het nog op voorraad is en zo ja, dan houden we het artikel voor je achter en stellen je hiervan op de hoogte. 
  2. Vul het herroepingsformulier in en voeg het formulier, samen met het artikel, in je pakket. Klik op deze link om het te openen en downloaden.
  3. Lever het pakket gratis in bij onze winkel op de Voorstraat 6 en we handelen dit netjes af. Het geld voor het te ruilen artikel storten wij binnen 14 dagen retour op je bankrekening. Het artikel dat wij klaar gelegd hebben kun je vervolgens afrekenen en meenemen. Als je het artikel alleen om wilt ruilen voor een andere maat, dan kun je deze meenemen (mits wij per e-mail hebben aangegeven deze voor je klaargelegd te hebben).
  4. Stuur het artikel per post naar ons op (kosten voor koper). Binnen 2-4 werkdagen nadat we het te ruilen artikel hebben ontvangen en een eventuele betaling voor de verzendkosten hebben ontvangen, sturen we je het vervangende item toe (kosten voor koper)

 

Revenge
t.a.v. Retouradministratie
Voorstraat 6
3512 AM Utrecht

 

Maandag en feestdagen gesloten

di/wo/vr 11.00-18.00

do 11.00-18.00 (koopavond vervalt in januari en februari)

za 11.00-17.30

zo 13.00-17.30

 

Heb je nog vragen?
Wellicht kunnen we helpen via de Veel Gestelde Vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina. Binnen 24 uur ontvang je een reactie.